Hemma
2012-03-13 / 14:35:32 / Livet i bologna

Nu är jag hemma, och oj vad jag har gråtit. Saknar allt så himla mycket redan. Men home sweet home som man säger. Jag hoppas på att denna blogg, trots den återkommande inaktiviteten, kan inspirera andra till att göra detsamma som jag har gjort. Det har givit mig minnen för livet, vänner för livet, lifterfarenhet, ällmänbildning.. You name it. Nu ska jag återgå till livet lagom, landet lagom, relativitet... Tråkigt som fan men skönt att va hemma.
Bologna, jag återkommer en dag!


Glömmer att blogga
2012-03-04 / 17:07:55 / Livet i bologna

Eller glömmer och glömmer, har inte kunnat riktigt pga datorproblem om man säger så... Tur att man har en smartphone annars hade jag varit död! Anyway, tänker inte ta så mycket av min sista tid här till att blogga för jag har inte tid, ska börja packa redan nu efterssom jag har ett minst sagt fullspeckat schema. Kan bara lite megasnabbt uppdatera världen om att här går jag redan i shorts under dagtid och de e najs. Jag och kiki har bott ihop ensamma de senaste veckorna sen Marco flyttade hem till schweiz igen. Nu hör jag dck att min propretaria är här med någon ny tjej vad det låter som, något jag inte visste skulle ske. Hon är sån.

Iallafall, sista veckan har anlänt, vet inte riktigt hur jag känner kring det... Vi får se hr det blir när det verkligen slår mig. I huvvet. Med en stor fet slägga. Hårt.

RSS 2.0