Basta la neve!!
2012-02-03 / 13:31:23 / Gli studi

Det snòar och snòar och snòòòòòar... Ja blir knàpp. Man har inte sett sà hàr mkt snò hàr pà 30 àr tydligen, och allt under loppet av 2 dagar. KUL!

Allora, io vado alla classe al pomeriggio la settimana prossima perchè Stefania, la mia insegnante, mi ha detto che questa classe in cui sono adesso forse sia troppo facile e che adesso sono la studentessa più brava nel questo classe. Hihihihi! Ma ho un pò paura perchè la prima volta che io la provavo, era troppo difficile... Vediamo vediamo.

Adesso sono a scuola perchè sto aspettando Lizbeth. Andiamo al ristorante per pranzare e per fare 2 ciacchere. Dopo, penso di andare a casa per fare una doccia e così i miei capelli sono asciugati prima di devo andare fuori. Forse non ho scritto niente di questo incidente - il mio asciugacapelli e stato esplodato! E adesso fa troppo freddo per andare fuori con i capelli bagniati.

Allora... Devo andare adeso, ma ci sentiamo! Baci, ciao!

Om du behöver bajsa
2012-02-01 / 00:11:21 / Livet i bologna

Jahapp, så har ännu en vecka passerat och plötsligt har det blivit februari. För inte mindre än 11 minuter och 21 sekuder sedan! Av någon anledning bestämde sig Gud för att nu skulle det banne mig bli vinter även i Bologna. Så här snöar det. De minsta snöflingorna jag någonsin sett, men det blir vitt på taken iallafall. Och kallare ska det bli. FYFAN, jag fryser... Det som har varit så varmt och gosigt!!

Med det här vädret verkar det som att jag blir tröttare och tröttare. Igår kom jag hem vid halv 11 efter aperitivon vilket är fruktansvärt tidigt mot vad det brukar bli, och jag var dessutom aptrött. Jag sov asbra hela natten, kommer hem idag, fixar lite grejor och tvärsomnar vid halv 5. Vaknade för en timme sedan och yrvaken är jag påväg till toaletten där jag träffar Marco som säger att toaletten återigen krånglar. Bajstoa. HAHA, de va ju lite kul.. bajs.. toa.. Bajstoa...  Iallafall, så där va jag, yrvaken, och lyssnade på hur han förklarade att om jag behövde skita så borde jag inte göra det men att kissa kanske går och att jag kan prova. Om jag vill, om jag är kissnödig. Men är jag bajsnödig måste jag skita i det. HAHA å kiss och bajshumor... Lite skämtsamt säger jag att man kan ju alltid kissa i bidén och det tog en mikrosekund innan jag fick den skummaste blicken ever och en WO. Det va ju lite onödigt att försöka vara rolig när man är yrvaken.

Nu är jag piggare iallafall men hoppas verkligen att jag ska kunna sova inatt iom att jag redan sovit hela 6 timmar i eftermiddags. Jävligt korkat måste jag säga. JÄVLIGT korkat.

RSS 2.0