on the road
2011-09-08 / 22:53:45 / Innan jag anlände

Då sitter man i Helsingborg, helt slut av en turbulent dag av flera anledningar. Har ätit så mycket oxfilé att jag håller på att spy. Jag är omringad av 60 kilos packning, varav 45 kilon tillhör mig, som vi var tvugna att släpa upp på hotellrummet för att det inte fanns något garage här.

I hissen upp till våning 5 fastnade vi ett flertal gånger, vi kom aldrig iväg. Är det något fel på hissen? Väger vi plus all packning för mycket? Nej äntligen kom hissen iväg. Stannar vid våning 4. VAD HÄNDER?! VI SKA TILL VÅNING 5! Hissen lyssnade och åkte iväg igen - till våning 7. Pappa kommer på en lysande idé och tar trapporna från våning 7 ner till våning 5 för att trycka på knappen så att vi och packningen ska komma rätt. Det tog ett bra tag innan vi kom underfund med, tillsammans med en man iklädd tights på våning 7, att vi måste stoppa in kortnyckeln i hissen för att vi ska få åka dit vi vill. JIPPI, framme vid hotellrummet!

Nu är planen att jag ska packa om lite så att jag får någon struktur på det hela. Kanske är smidigt och bra om jag inte behöver komma åt väskorna längs ner och längst in i bakluckan för att att hämta ombyte till dag två på denna roadtrip på 4 dagar. Måste dessutom tvätta min piercing i tragus (ÖRAT) som verkar vara lika nervös som jag i och med att den har svullnat upp till storleken av en ärta. Stackars mig.

Imorgon ska vi kliva upp kvart i 6. JAG SKOJAR INTE, KVART i 6!!! Då ska vi käka frukost, packa bilen på nytt för att sedan bära av mot färjan som ska ta oss från det ena landet till det andra. Danmark dåra för er som inte vet hur världen ser ut (precis som jag själv). Frammåt kvällen kommer vi att ha anlänt till stop nummer två i södra Tyskland. Dagen efter det bär det av mot Lago di Como (förmodligen) i Italien där vi ska bo natt 3 innan vi på söndag åker till Bologna. Ojojoj, det här är helt sjukt. SJUKT!



Vill bara hälsa till mina nära och kära där hemma som jag saknar massor redan, puss på er!!

0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: